Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du

bjuda upp till dans igen
Skulle jag ta chansen

att få känna den

värme

åtrå

du förmedlar

genom att tacka

ja




Fri vers av Sparven
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-09-22 01:19



Bookmark and Share


  Tuzze87
Ja kanske e en risk?
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven