Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad

att orden sades

Nu letar jag efter styrkan
att säga att jag behöver dig

Fram tills jag finner den
står du kvar




Fri vers av Sparven
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-22 01:25



Bookmark and Share


  Tuzze87
Väldogt fina ord!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven