Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion

som aldrig någonsin skådats

förevig väntan
fyller dina lungor med luft

förevig väntan
håller dina känslor kvar

förevig väntan
fyller dina muskler med energi

förevig väntan
håller dina händer vid liv

Perfektion
som aldrig någonsin skådats




Fri vers av Sparven
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-09-22 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven