Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har förlitat mig på en illusion


Kvällen avslutas med förtvivlan
Morgonen väcks med förtroende

Ger upp i denna strid
Förlusten har skett

Illusionen bestående






Fri vers av Sparven
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 02:09



Bookmark and Share


  Carlita
en del saker är inte mer än just bara en illusion, ju tidigare man inser det ju lättare blir det att anpassa sin verklighet efter den. bra språkat
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven