Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsexplosioner


tick

- du?

tick

- Umm?

tick

- ... min knapp har lossnat

boom

- jaha?

boom

- den bara flög iväg

boom

- och...?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-09-22 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen