Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfunderad...

vener och artärer
(ådror, du vet)
kapillärer och arterioler
vena cava superior och inferior
aorta med båge och klaff och allt
glatt muskulatur och tvärstrimmig
neuroner, hormoner, gliaceller
alveoler i lungan med bronkträd och bronker
pilier, ganglier natrium och kalium
vatten och leukocyter
erytrocyter, makrofager, optiska synnerven
femur, tibia, fibula, kalcium och magnesium
kolon, ileus och medulla oblongata
esophagus, epiglottis, pancreas och hepar
trigeminus, nervus vagus och arteria coronaria
och en hel hög jag inte kan komma ihåg just nu

hur kan något med så många ingredienser ens fungera?
Varför i helvete kan jag ens andas?!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-09-23 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen