Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min vänstra hand

håller jag ett vitt ark
Det är versaler textade
med en ostadig högerhand

Arket har jag burit med mig
i ungefär tvåhundra dagar och nätter

Det är din licens till att besegra mitt hjärta




Fri vers av Sparven
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-09-23 20:50



Bookmark and Share


    Issand.
åå...å fin
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven