Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan av ostillnad

 

är maximal

i min kropp

efter

våra samtal

 

spänd

förväntar mig

ännu mer

än jag

någonsin kan få

 

förstår du

 

försökt förklara

vet inte om jag

gör mig hörd

 

hör du mina andetag

de är som flämtningar

vid tanken på

 

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-09-24 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma