Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krossat hjärta

 

Ett hjärta
blodigt sönderskuret
skymtar i bröstkorgens universum
som en exploderad nova

Hinnor för läkning
omgärdar vattentätt
så tårarna inte skadar
det som så brutalt slaktats

Så sluts den cirkel
som förödelsen har skapat
och ur dess rester ekar
en sorgens elegi

Där döden fått sin boning
i pulsens hemvist lägrad
och blodet tömt på näring
blir början till nytt liv




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-24 16:44



Bookmark and Share


  devilsangel
Väl beskrivet av hur ett krossat hjärta kan kännas!
2007-09-25

  ramlar
wow. vad bra du är. underbart.
2007-09-25

  Annette Andersson
Mycket bra! Texten berör och sjunker djupt in. Läst den om och om igen och ser nya detaljer varje gång.
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
halleluja! bokmärkes!
2007-09-24

  Bjarne Nordbö
Du beskriver det krossade hjärtat med underbar närvaro. Blir berörd. Tack.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP