" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Sagan om ringen, om ringen, om den där runda saken.

...

 

En linje av knights in shiny armor,
väntande vid horisonter framför en snabbt stigande morgonsol.
en silvergrå massa av stål,

svett,

andetag och

ångest (mod?)

ett brusande sorl från en brusten TV antenn ett
myrornaskrig.
jag ålar mig ner från fotöljen och ringlar fram på parketten likt en snok.
en, nej, två händer på rutan med ett gnisslande ljud av

 

svett VS glas

 

och jag viskar;

jag kan också slåss

 

...




Fri vers av Sofiapoema
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema