Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonsången



Segelfartyget håller sig flytande
i livets cirkus, under drivtiden
av förväntan.

Brevduvan sitter på oljad kvist.
Vingar, likt fingrar, leker med
ödets trapets.

Solstrålen skänker mig kärlek,
under stjärnbesållad himmel
i mosaik, av andra
meteorregnet.

Klockan klämtar med elva slag.
Ringrostig, ensam sko, lommar
omkring i Stadsteaterns replokaler,
inför andra akten.


Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 16:18



Bookmark and Share


    Issand.
jättemånga fina stämningar du fått in!

\"Brevduvan sitter på oljad kvist.
Vingar, likt fingrar\"
skitfint
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP