Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mullrande lugn...


Jag kommer nog aldrig att träffa dig

men det är kanske så det ska vara

jag ska vara ensam och du ska vara okänd för mig

eller så har jag träffat dig utan att förstå att du var du

alla borde nog ha namnlappar precis hela tiden

det är svårt att se sig själv i spegeln och se annat än grått

ofta ser jag bara ett troll jag inte känner igen

jag hoppas du mår bra, vem-du-nu-än-är

jag hoppas du har någon du kan andas med

någon du kan vara i obekväm tystnad med

jag hoppas du kan se dig själv i spegeln och le

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-09-26 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen