Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetsordsrpåk och F.d duva utanför skolan.

Bätte än fågel i rännstenen än tio i grillkorven.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-09-28 05:56



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Så sant så sant. Skrivet vid en orimligt tidig timme, vad jag förstår..
Ingvar
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema