Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska upp om en timme.

insnörd i en zoo-filt och envisas att se spöken i varje hörn.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 06:02



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Men: jag hoppas att du inte såg något!
Ingvar
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema