Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Statistiskt sett...


Skalv





Slaktad blev jag aldrig

Inte ens skadeskjuten

Enbart korsfäst uppspikad mellan

dina smaklöksvärderingar

då du bitskt

slet stycken från mina skälvande lår

sköljde med saften ur min aldrig sinande källa

Avtrycksåt mina flämtande bröst

vilka ännu hävs

mellan begärets lust och olust

Än rinner saften av dessertens matade jordgubbar

du pressade i min nedre mun

mot livets bävande epicentrum för att

alltid skapa efterskalv

av din frånvarande närvaro




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 19:29



Bookmark and Share


    Trast
Väl skildrad evig problematik i livet.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg