Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fascinerande


piercad

ta av dig tröjan
jag ska ta på mig handskarna
sedan ska jag göra rent runtom

efter det, ska jag rita två prickar
en på höger sida
en på vänster sida

titta i spegeln
där blir den väl bra?

bra, då ska jag bara göra rent igen
för att få bort de prickar jag målat

sådär
lägg dig ner, det går fort

tången i hans hand
greppar vårtan


då räknar jag till tre

ett

två

han trycker genom nålen, på knappa sekunden är det över

sedär, då var det gjort
nu kan du gå härifrån

med ett hål...i din tutte!





Övriga genrer av mfinne
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-28 23:12



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
det där ilade till i magen hörre du du!
2007-11-14

  Bjarne Nordbö
Gillar raktavtexter och det här var riktigt bra.
2007-11-13

  Inkarasilas
Definitivt fascinerande, aj!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne