Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyser

som kolsyra pärlande

som beröring smeker

nysningen min överläpp




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-04-22 00:45



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
hos mig rensar den hjärnan :)
2005-04-24

  O_regelbunden
Rolig och konsist ;)
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE