Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur förlåter jag dig?



Vad är det här som händer här?
Varför rasar plötsligt min värld ner?
Igår var du och jag som gjorda för varann.
Igår var du och jag ett.
Ingen kunde skilja oss åt.

Idag är en annan verklighet.
En bitter och mörk en.
Den troheten du lovade och svor
inför gud, våra vänner och hela församlingen.
Den verkar som bort blåst.

Alla dina ömma kärleksord,
har bytts ut mot anklagelse
och hårda ord.
Inte konstigt att vår värld,
ser ut som den gör,
när inte ens två älskande kan hålla ihop.

Inte konstigt att folk är kriminella,
när kärlek bara är ett ord.
Kärlek är inte på riktigt.
Det är ett sken, en mask.
Den är inte att lita på.

Det var inte bara mitt hjärta du satt i brand,
du brände även hela min värld.
Jag ska resa mig ur askan en dag.
Men inte idag.

För idag hittade jag en använd kondom
i din ficka.
Du kan inte skingra dig ur det här.
Idag finns inte du och jag kvar.
Det finns inga ursäkter i världen,
som kommer att göra mitt hjärta hel igen.

Hur kunde du?
Hur kunde du?


© Brown
Copyright
2005-04-23




Övriga genrer av Lene
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-04-23 00:00



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
sorglig och vemodig text...och din fråga om hur man förlåter sånt....jag skulle aldrig förlåta...Bravo skrivet i alla fall!
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet