Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring nu spring...

 

 

 

när du på nästa papper
skriver en ny fras
av välgjorda ord
ur ett jag
flyter i dig en väldig flod
dold bakom stolthet och mod

det rusar i tankar
allt susar förbi

men det sanna
din handling

avslöjar dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 21:30



Bookmark and Share


    Stormöga
oj...
den satt...vartenda ord var perfekt...

jo...våra handlingar avslöjar oss, och allfö många människor låtss vara någon de inte är...

väldigt vackert och starkt skrivet!
2007-10-07

  Lena Krantz VIP
Precis! Vad är ord och meningar om inte bokstäver staplade i en viss ordning som skall ge ett intryck om en djupare mening! Fast det är alltid handlingarna som säger vem du är!
Bra skrivet!
;o)
2007-10-07

  Sanningsägaren VIP
ibland hinner man inte ens
med sig själv
och att då kunna
få det på pränt
blir än mer omöjligt
kan vara ett sätt att hantera
men också som du avslutar
din dikt
avslöja
Tack för denna.
Åsa
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt VIP