Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigaren mättad på blod

kanske är det så

 


att jag känner mig

 

likt krigaren

mättad på blod

 

efter metallen klingat av

 

kanske låter

 

ledsna sånger

som ljuva kärleksförklaringar

 

till samtiden

 

kanske är

 

världen vacker

som lukten av höst

och daggdropparna på björkbladen

 

kanske är det här

det som kallas frihet

 

ett sinneslugn

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-10-03 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower