Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt om mulet väder och gräsmattor som inte får beträdas


mulet väder och gräsmattor som inte får beträdas

och solen drog sig tillbaka precis som vi
kvar fanns våra hjärtan som fortfarande pulserade i sisådär 100 slag per minut
som om ingenting hade hänt
kvar fanns våra hållahänder-stunder
men med en aning kallare fingrar
som om ingenting hade hänt
det handlade inte längre om längtan inte heller
om vackerhet
allt var liksom nerhugget till något mindre och oviktigare
det glada blev grått itakt med himlen och molnen
och var fanns det plats att andas?




Fri vers av Andrea
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-04-23 22:35



Bookmark and Share


  vissla
kan du inte skriva en dikt om vad som hände när ni gick in på gräsmattan som inte fick beträdas
nyfiken
den här var kreativ och spännande
härliga ordval
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Andrea
Andrea