Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän i viken

Temperatur friskt och sval
Vind som slår mot pannan
Grå himmel invävd i den blå
Sol regn
Väderlek i dragkamp

Skimmer av guld
Vatten fyllt av speglar
Glimrande charmerande
Stolt poserande
Det är höst




Fri vers av Jesper Kling
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 19:20



Bookmark and Share


  ninna
du fick med vackra ord med vårt sommarväder tack.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan