Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ben & Jerry\'s

Det är dyrt

att vara singel

 

Ben & Jerry's

att släcka åtrån

Dieseljeans

att smeka benen

 

Cosmopolitan

gör dig yr ochn lycklig

japansk skräckfilm

att kittla magen

 

ja allt det där

precis

som när man är kär

fast kärleken

den är gratis

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-10-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower