Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på en allt annat än inspirerande föreläsning idag...


Tankar från en sliten student

Att vara student kan ibland vara väldigt trist
sitta och lyssna när läraren bara maler på

Engagemanget kan då lätt bli till en brist
hur sakta kan egentligen tiden gå?

Powerpointbilder med bokstäver i långa rader
hur inspirerande tror han att det kan det vara?

Blir det inte fikarast snart får jag nog spader
undrar om någon mer känner samma i denna skara?




Fri vers av Madde69
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 17:52



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Jag har upplevt detsamma!
2007-10-05

    eva m h
Du är säkert inte ensam! Kan vara sååååå sövande! ZZZZZZ
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69