Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hank

döden bor i mina steg
tungan torr
läppar röda

molnen rusar fram över husen
hon hade gjort sig fin
inte beredd på ensamhet

längtar inte längre efter
skinn och höga stövlar
tungan torr
tankar döda

en trött soldat
inte ett moln i byxor
pennan stilla
och mörkret bara växer

döden bor mina steg
händer sänkta
huvud skakar

taxin väntar förgäves
hon hade gjort sig fin
men inte för honom

har inget hopp kvar
det kommer aldrig tillbaka
natten tom
ljusen sprakar

en trött soldat
inte ett moln i byxor

döden bor i mina steg




Fri vers av Kubla Khan
Läst 829 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-06 02:41



Bookmark and Share


  Exi
Du är en bra människa i en värld fylld av as. Vill gärna träffa dig någon gång. Jag har inte sett dig på länge. Finns det någonting nytt skrivet av dig?
2013-02-23

    cura
undrar vem som inte gjort sig fin för ett ofrånkomligt besök i svarta hålet
2007-10-09

  Smultris
hjärtat
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan