Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hime no ai

 

en liten tått

med plommonklänning

 

drömmer om prinsessor

i jeansfärgade

rustningar

 

som sveper med sig

längs livet dal 

 

en liten tått 

 

som längtar bort

från vuxenlivet 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower