" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Du höjer de hårda orden

 

Du

bänder upp

ansiktet

och stenar mig

med frågor

 

 

nej nej nej nej nej nej nej

 

 

Jag sluter öronen

och ber

 

om

 

nåd

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-10-08 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes