Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt blir inte en dans på rosor direkt


Tingelinget



kaosflicka börjar växa till sig till en kvinna,
stolt kvinna, hand i hand med fästman

kaoset, tingelinget, tomheten är kvar,
fågelungen kommer då och då...

trött kvinna vandrar till ett bättre liv men det är lång väg kvar...




Fri vers av Vildaste
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 14:31



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En dans på rosor
som ej blir verklighet!
Applåd!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste