Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(9ans skolfoto, mamma)


Mor ror.

Jag önskar att jag var lika vacker som du mamma




Fri vers av Sofiapoema
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 22:19



Bookmark and Share


  Albert
fin jänta!
2007-10-10

    ingvar VIP
Du duger säkert precis som Du är!
Ingvar
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema