Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför sorg igen...


Tårar

Torra tårar,
torkar insidan av mina ögonglober.
Sandpapper fyller min mun
torrt och tomt
alla ljuden - allt liv - borta för nu

Våta tårar,
minns hur de befriade
glittrade som iskristaller
gav liv, kraft och mod
levande levde vi tillsammans

Saknar de som lämnat mig
de som nu lever i en annan existens.
De jag var tvungen att lämna...

Vårens ljus påminner,
om alla goda dagar.

Grönskan - glädjen och gemenskapen.
Skratten - de glittrande ögonen
Värmen och omtanken

All förväntan - all förundran - livets speglingar

Kramarna - sammanhangen
I en tid som tycktes evig






Fri vers av KristinaE
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-04-25 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE