Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelser

 *

 

livet

är fullt

av frestelser


vissa ger

andra tar


liv

 

*




Fri vers av Freeman
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-09 19:58



Bookmark and Share


  AneLa
gillar den här ^^
2007-10-09

  isabel louise
med så få ord...sån känsla..starkt slut!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman