Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du doftar så gott att jag blir förlägen men inget har hänt sen de första stegen


Hoppets trädgård



Vi dricker vatten ur livets flod
lever i hoppets trädgård
Få den att blomma för mig
och gör mig förundrad

*****

We drink water from the river of life
living in the garden of hope
Make it bloom for me
and make me amazed




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-11 16:47



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Instämmer än en gång med \"föregående talare\". Mycket bra!
Ingvar
2007-10-12

  marie persson
Så vackert skrivet, precis så är det! Kramen/Marie!
2007-10-11

  Ronny Berk
så skönhett förhoppans strömmar vatten som vare livets; poesi som väldoftar...ja......
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt