Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon frågade mig?!

Hon frågade mig??!

Hon frågade mig om jag ville följa med henne hem till porten
Hon frågade mig som en vän
Så det är klart att jag följde med
För skulle det hända henne något efter det att hon har frågat mig så snällt
skulle jag sjunka så djupt in i mina tankar
Tankar som sen aldrig skulle lämna mig ifred
Bara för jag vet att jag skulle kunna ha gjort en skillnad
Om det nu skulle ha hänt henne någonting
SKULLE JAG HA KUNNAT STÅ DÄR VID HENNES SIDA HELT FÖRVILDAD
Försvarat hennes rätt att vara en individ
En individ som helst vill bli lämnad, ensam i sin inre frid
För det är väl ändå upp till henne när hon vill öppna sig
Så då är det bättre att låta henne få vara
tills att hon kan känna att hon vill båda sin egen tid

Hon frågade mig ………………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-10-13 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel