Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande


Vi rör oss i tidens takt
dansande

inför solens utstrålning
modelerar vi våra kroppar
dansande.

Vi njuter av musiken
i drömmars evighet.

Kysser dina fötter
dina vader
dina knä
dina lår

ser med vällust
kroppens blyga delar

med öppna ögon
kysser jag din mage
läpparna snuddar följsamt
uppför din bröstkorg
vars hår kittlar min näsa
jag vilar
blundar.

Varsamt når mina läppar din hals
ögon öppnas åter

då förenas våra hjärtformade munnar
i en varm kyss

långsamt och länge

innan vi åter rör oss
dansande...

... i en tid

där vi

förlåter allt.





Fri vers av KristinaE
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-04-26 16:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härlig dikt!!!Den är precis så lång som den ska vara och med ett underbart djup.Tack för att du skrivit den så att jag får läsa
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE