Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kallar mig för hund!

Ni kallar mig för hund!

Ni kallar mig för hund
Ni behöver bara vissla, så kommer jag
Fortare än ni kan blinka, så finns jag där hos er
För jag kan se att ni blir så glada
För det är bara vackra och lyckliga ansikten som jag kan se, le

Kan ni inte förstå att det är den, den som jag är?
Den där som vill ge er allt det där, som ni vill ha
En som ni vill ha med er vid er sida varje dag
En bästa vän
En bästa vän som ni kan lita på i alla väder
för att ni ska kunna må bra

Ni kallar mig för hund
En som ni lätt kan köra med
Det finns ju ingenting som jag inte gör, för att göra er tillfreds?
Så kastar ni en pinne då fångar jag den, för jag bara älskar er lek
För så fort som jag kommer tillbaka med pinnen berömmer ni mig
med kel och smek
Då ni brukar klia mig bakom örat

Ni kallar mig för hund………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-10-14 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel