Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar om en flicka som känner sig utanför...


En liten flicka

En liten flicka
Hon har inga vänner
Hon sitter ensam i matsalen,
Hon är ensam vid rasterna.
Hon sitter ensam på en bänk
Hon är ensam hela tiden
Varje dag.
Denna lilla flicka söker efter en hel sak
En hel sak som hon aldrig fått tag i. Hon letar efter sitt hjärta.
Hon lyckas en del gånger
Men sedan försvinner den bort.
Denna lilla flicka pratar aldrig med någon,
Rller jo,det gör hon,
Rättare sagt,
Ingen hör henne,
Eller lyssnar på henne.
Flickan
hon heter Mary
hon är bara 6 år
Blont hår
Blåa ögon
Om man tittar djupt in i ögonen så ser man sorg.
Marys sorg.
Hon går klädd i en rosa klänning med hjärtan på
och hon har en nalle
en vit nalle
Nallen är sliten och söndrig
precis som Mary
Denna lilla Mary
blev bara 8 år.
För sedan försvann hon.
Hon hade rest bort.
Långt bort.
Långt upp.
I himelen.
Där lever hon lyckligt
Där har hon vänner.
Hennes naller är hel.
Hon är hel
Hela hon
Tillochmed hennes lilla hjärta är helt.
hon är hel.
Hela hon.




Fri vers av missan13
Läst 537 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 14:40



Bookmark and Share


  anoonym
\"Tillochmed hennes lilla hjärta är helt.
hon är hel.
Hela hon.\"

Jätte bra! :)
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13