Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

............

Och så, slutligen rämnar jorden under mina fötter.
Mina röda söndertrasade fötter som har fått lida ont för det hårda väglaget som de tvingats fram i.
Vassa stenar har lämnat ärr och torkat blod har lämnat ett sargat inntryck.

Det blåser upp till storm. Ett tag dansar löven runt mig likt ett vackert skådespel, för att sedan lämna mig och ersättas av den genomborrande vindens kyla.
En kaskad av torr jord och sten vräkes upp runt omkring mig. Ögon och mun fylls av jord och jag sjunker ner i ett gapande hål...

Moder Jord.



















Övriga genrer av hilja
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 14:51



Bookmark and Share


  wiicca
Såå jävla bra..
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja