Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dig

Jag tänker på dig i skolan
Jag tänker på dig när jag sover
Jag tänker på dig när jag ser en kille som liknar dih
Jag tänker på dig hela tiden
För jag älskar ingen annan än dig
Bara dig
Du är min och jag är din
Du älskar mig och jag älskar dig
Vi tillhör varandra
i passar ihop
Vi är ett
För evigt




Fri vers av missan13
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-10-14 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13