Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sältans sång




Sitter innesluten i musiken, med fokus på
mystikens emotioner, som språkrör.

Tigerögat lyser och falkögat
tar sinnena, till oanade höjder.

Improviserar och lyssnar till förnimmelserna.
Följer känslovingarna till dess ursprung.

Ljusfenomen svävar likt frisbee, till Flippers toner.
Vi griper varandras händer.

Ondskan, dekorerad med tunga svärd,
ligger på kvicksand.

Plantan så vacker, knoppas och slår ut i
den vackraste blomma jag hittills sett.

Mina salta tårar och svettdroppar ger livet.
Kalla mig min Gud.

Jag kommer!



Britt Gustavsson





Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-10-16 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP