Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt flickebarn lider


Öppenhjärtig(sv/eng)



Hennes hjärta är vidöppet
slagen i kärleksspillror
Hjärtat gråter högt och sorgset
Utanför dörren står jag
knackar och knackar
men inget hörs in till henne
Jag förstår henne så väl
Om vi ändå kunde byta hjärta
Just nu iallafall....

*****
Openhearted

Her heart is wide open
hit in lovepieces
The heart is crying loud and sad
Outside the door I´m standing
knocking and knocking
but she cant hear enything
I understand her so well
If we only couls switch heart
Just for the moment....

©Susanne Strömstedt










Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 18:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som tröstande och vemodig poesi...sidor av kärleks smärta väl förmedlat...ja...
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt