Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är själen, rädd för att dö, som aldrig lär sig att leva .

Själen

Som en fjäril

Så vacker,
ömtålig,
känslig,
dansar genom livets dal

Svävar,
fladdrar,
finner,
allting som är menat att finna

Ibland är det vackert,
ibland blir det ärr,
ibland ärr djupare än själens vingar

Allting samlas hos fjärilen
I dess lilla värld

Hos själen
I livet

Och blir något vackert
svävandes genom en
lyckans, erfarenheternas och kärlekens sfär





Övriga genrer av Mal
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 23:35



Bookmark and Share


  aol
gllas sant
2008-01-28

    wilja
skört och vackert behandlat om stort ämne.

\"ibland blir det ärr,
ibland ärr djupare än själens vingar\". jag gillar effekten, som kanske inte var tänkt så, men eftersom jag läste är isf \"ärr\" andra gången.
anyway... bra!
2007-10-20

  Blumma.
Härligt nerpetade ord om själv och liv, härligt poetiskt med härliga färger och vackra bilder!

Kram :)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar