The big question..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The big question...


Desperately

 

 

*

 

desperately

we are trying

to find an answer


which

is more painful


being dead

or

staying alive

 

*

 




Fri vers av Freeman
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-18 07:59



Bookmark and Share


  Nina Hedlund
Jag tror du har formulerat den stora frågan ungefär så bra som man kan. Grattis vännen!
2007-11-07

  Catrin
Död är död och är bara smärtsamt för de efterlevande, någonstans byter man plats på lidandet... tankeväckande text, livsåskådning blir aldrig tråkigt.
2007-10-26

    Enannan
fylld av tyst sanning..
2007-10-24

  Patrick K
grymt bra, gillar hur du gör en frågande text utan att ha med själva frågetecknet!
2007-10-20

  Elisabeth VIP
Fin undran i diktform! Får mig direkt att vilja försöka \"svara\" på frågan, att söka efter svar i de där skrymslen inuti. En reflektion: Det är ganska painful att vara levande död...att behöva leva som en inombords-döing. Hellre vore jag död. Eller allra helst skulle jag nog vilja överleva döden genom att närma mig den i detta liv.

Kram vännen för dina stjärnhimle-funderingar!
2007-10-18

  livsdans
Ja vilket är värst....om man inte finner sitt lugn här i livet...?
2007-10-18

  anita VIP
Mycket bra skriven och mycket tänkvärd. Applåd
2007-10-18

  Blumma.
Ja!! Så rätt du har, som att läsa min tankar rakt av.

Jättebra :)

Tycker om bilden också !

Kram ^^
2007-10-18

    Oprofessionell
den här var sådär filosofisk och poetisk som jag gillar, funderingar över det oundvikliga typ och sånt. Dock tycker jag att man kanske borde ha ett frågetecken på slutet av sista stycket då det känns lite mer som en fråga till läsaren? men som sagt, bra.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman