Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Långt innan muren byggdes
såg vi varandra.
Det var då,
barndomstid.
Vi lekte,
skrattade
och drömde.
Sen byggdes muren
rakt igenom vårt
barndomsland.
Jag kunde inte förstå
då.
Och tvivlar fortfarande.
Men
just dom saker som förenade
oss
skiljer oss idag.




Fri vers av alikavalika
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika