Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..är vi många...


Tillsammans

Jag delar ensamheten med så många,
vi är så många som delar
ensamheten.

Tillsammans är vi många
som delar ensamheten

Vi delar den i våra hem
på gator
på torg
inte kan så många vara ensamma
när vi är så många
som delar
tillsammans
varje dag,

varje dag delar vi vårt sökande
efter livets gemenskap.

Vi är så många som delar
ensamhet och tomhet.

Vi har något gemensamt
Vi har ett tillsammans

Vi söker livets helhet




Fri vers av KristinaE
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-04-29 01:46



Bookmark and Share


  Anders P VIP
"Tillsammans är vi många
som delar ensamheten".

Mitt sinne för reducering säger mig att dessa två lysande rader hade räckt. De hade blivit en utsökt aforism.
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE