Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter


sover du nu

nallen är vaken

jag kramar honom ömt




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-04-29 01:53



Bookmark and Share


  Anders P VIP
vackert skrivet till ett litet barn.
2005-04-29

  Pica pica
Denna gör ont att läsa...för orden är som tagna ur mitt eget liv. Tack för att jag fick bli berörd!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE