Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen målar stela leenden

 

 

tillvaron är en enda gägga

lergröt som på dagis

fastnar

smutsar ner papprena

jag bläddrar i 

 

att måla

är en enda färgpsykos

att plaska i 

som pölarna

efter höstregnen

 

Viva Colour fixar fläckarna

så skit i det nu 

 

tung sömn

på fel tider

är värre

än telletubbies

på repeat

 

jag önskar att få vara

en robot från B.R. Leksaker 

med Skalmans klocka

 




Fri vers av Plumflower
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-10-22 02:39



Bookmark and Share


    Ling
Bra och fyndigt skrivet om att inte kunna sova på rätt tid. Vet vad det är.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower