Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plaskar i substansen från din hjärna

knivblads kalla stål
smeker smutsig själ

naglar mot hud
som morot möter rivjärn

blod i mun
smak av ondska
rus i min kropp

vener slits av
tänder de nöts

ögon blir svarta
vitor som lyser

kroppen täckt av sörja
substans kring din hjärna

slickar bort blodet från bladet





Fri vers av kaffesump
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 16:16



Bookmark and Share


  Människa
Lite väl blodigt kanske, ibland kan man variera orden och ändå få fram samma brutala känsla, men det är en bra text ändå... *applåder*
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump