Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identiteten den krisar
asocial

blodet det isar
hatet blir jag

själen den medger
tiden att dö

innan jag blir
den du nu var.............




Fri vers av kaffesump
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-27 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump