Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omkring meningen

vem sätter de poetiska gränserna?
varför läser jag allt likadant?
\"ett ögonkast från dig, och jag svävar i min drömmar\"
till exempel.
\"saknaden omslöt mig som kallt vatten\"

allt handlar om dig och mig och vår relation till omvärlden. men omvärldens relation till oss då? och vår relation till sådant som inte finns?
god poesi är att väcka tankar, inte bekräfta det vi redan vet. \"kärlek gör ont så ont\" eller \"när du lämnade mig så dog en bit av mig\"
precis som en konstnär inte alltid avbildar motivet utan vrider till det, gör det oförutsägbart och spännande.
vem orkar läsa ytterligare en förutsägbar poserande ordmassa? och framför allt varför?
för att du är så duktig, som kan skriva som en poet fast du egentligen inte har något nytt att komma med? okej, vi är inte nobelpristagare här men försök UTAMANA era dikter, krydda dem med paranoia och dårskap!

även jag




Övriga genrer av Henkko
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-02 00:18



Bookmark and Share


    Karl
och så stavar jag fel också, pinsamt
2005-12-13

    Karl
Du här rätt rätt Henkko. Fast korrekturläs gärna texten innan du publicerar den nästa gång. Och tur att du skrev den sista raden, för glashusets skull.
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Henkko