Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klass 9a.

Korridoren.

Killarna:

- Asså fan han typ sket i de
- Me asså fan han skulle jue typ fixa brudarna!
- Ja vet mannen, så jävla bull.
- Ja mannen, ja svär, ja skulle kurat han om jag var där!
- mm mannen, ja svär.
- hans mamma asså. ja svär
- Ölö, va ska vi göra nue?
- du får ringa han araben och snacka me han, han har en sån lokal man bara kan chilla i, han nog fixar brudarna.
- men va fan, ja vill inte snacka me han!
- Ölö, mannen, du är fan polare me han!
- ja vet, men han är så mysko.
- ja vet, mannen.
*Dunkar ryggarna och visar upp sina mobiler*

Tjejerna:

- Asså ja fixar inte ett till matteprov, ah, ja svär kommer kura någon!
- Men asså lugn, ja vet, Hans är sån jobbig.
- Asså ja kommer fan så IG i matte! Kommer bli sånt IG barn och gå IV.
- Haha, som du inte redan är det!
- Du, du, du, har jag berättat när vi var med Ahmed? Asså vi var hemma hos han och så kom Leo och bara sket i mej, asså va fan? Och jag ringde en gång och han bara \"ölö, kan inte har No prov\", va fan äre för ursäkt? Jag menar, asså om du nu inte kan fåru fan stå för det. Sån skit, jag svär jag ska kura han.
- Men, ahh, skit i han, sån idiot.
- Åh, denna låten är så baxig! Jag svär jag vill bara dansa!
*dansar på bordet och byter tuggumi*



Jag till Freja:

- Asså om man lyssnar noga på när folk pratar så hör man fan hur skumt de låter.
- Jag vet, helt fail.
*tittar ner i böckerna*


Roade mig bara att skriva ner allt jag hörde innan lektionen.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 22:38



Bookmark and Share


  Albert
haha

(jag var inte sån)
(bara så du vet)

men jag pratade kanske inte alls


2007-10-31

    ej medlem längre
mmmmmmm.....insåg just att jag inte går i högstadiet längre.. how wonderful.

men allvarligt talat så är det väldigt kul att tjuvlyssna till vanliga konversationer och höra hur himla mysko det egentligen låter.


typ sånt här är kul: http://www.tjuvlyssnat.se/

2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema